Mer keramik och en del funderingar

Här följer några av mina svart glaserade figurer.
Hon sitter och funderar på hur vi kan hålla på och konsumera så mycket. Ja, det är mina tankar. Om man tittar tillbaka på alla tekniska prylar så håller de sämre och sämre. En dator håller några år sedan måste man köpa en ny. Och en del vill hela tiden ha det senaste inom tekniken. Större och större TV, (har ingen aning om hur länge de håller) kanske tröttnar vi bara och vill skaffa en ny. Inte konstigt alls. Vi blir matade med att det nya är så mycket bättre men till vilket pris och då menar inte jag priset på varan utan miljön. Det är inte bara tekniska prylar utan även kläderna har sämre kvalitet. Är det mode eller vill de bara tjäna mer pengar på oss?
Det pratas om att utsläppen måste minskas det håller jag med om men var har alla industrier tagit vägen i den här diskusionen och vi konsumenter. Måste det tillverkas så många bilar? Nej!
Låt oss använda vår bil, TV, dator och mobil tills de går sönder och inte fungerar längre. Det är bara ett exempel, var och en av oss behöver tänka till både en och två gånger innan vi köper något som vi egentligen inte behöver.