Väv och fjäril

Den här väven är också tillverkad 1982 av växtfärgade garner. Jag måste ha varit väldigt trött på att damsuga, har även målat en tavla många år senare med en damsugare. Får se om jag hittar bilden på den då lägger jag upp den här. 
 
 
Den här fjårilen låg upp och ner utanför min ateljé igår, jag vände på den och hoppades att han skulle gå ut men han fortsatte in i stället. Det rosa han ligger på är en sopskyffel som jag styrde upp honom på, ställde ut den och då förstod han att han var fri.
 

Lite blandat

Båda bilderna handlar om natur. Den första är en bildväv som jag gjorde 1982 då jag gick en konsthantverkshandledar utbildning i olika hantverk. Ullgarn som jag har växtfärgat själv och vävt i en stående vävstol, hemma snickrad. Tror jag har ritningen kvar någonstans. Den här har legat i linneskåpet i många många år. Igår kom den fram och nu hänger den i min atelje.
 
 
Lupinerna blommar för fullt och även hundkexen. Det blir nog inte många blommor till midsommarstången i år.
 

Målning och hundar

Får nästan göra kors i taket vad gäller vädret, 25° idag med. Man får passa på att njuta av solen och värmen. Igår lyckades jag fota hundarna, Yoda och Eagle. Ni fick se en bild igår med dem nu kommer porträtt på först Yoda andra bilden är Eagle.
"Fjärilsdröm" 50x50 cm i olja.