Hjälp med målningen

Har suttit en stund och målat idag och jag fick hjälp av Eagle. Han skulle absolut upp i mitt knä och titta på vad jag gjorde. Han följde penseln när jag hämtade färg och sedan till duken. Inga protester någon gång, han satt förvånadsvärt still i knät det var jag som tröttnade på honom. Inte så lätt att vara i bilden då.
 

Härliga torsdag

Varvar med keramik och målning. Den här giraffen står nu på tork tillsammans med några konstiga ljusstakar (kommer bild på dem). Jag arbetar på Kulturskolan med bild och form och igår fick de komma till min ateljé för att arbeta med lera. De var mycket produktiva så det var full fart hela tiden. Barn leker fram sina alster, det är härligt att se deras glädje när de får till en mugg eller ett fantasi figur.
Jag började dagen med att röja efter dem, för ikväll är det keramik igen. Blev sugen på att måla efter städningen. Fram med plast, färg och duk, la ut färg lite här och där. Efter ett tag såg jag en figur som sträcker upp armarna, får se var det slutar. Nu får den torka och kanske tar jag mig till ateljén imorgon också för att fortsätta med den.
 

Höstbilder och tankar

Den här bilden ser jag varje gång som jag promenerar fram till ateljén. Jag älskar hösten med dess färgprakt, det är sån kraft i färgerna man kan bara suga i sig den. Men man vet också att det är början till vintervilan, den har också sin charm men för mig är två årstider ljuvligas, det är våren och hösten. Våren då allt sakta vaknar till liv buskar, träd som knoppas och den första blommorna slår ut. Som ni säkert förstår så längtar jag redan till våren.
Den här lönnen lyser verkligen den har bara två år på den här platsen.
Idag tog pojkarna (Yoda och Eagle) och jag en promenad på Högaberget, vi gick över hängbron för jag ville till min speciella Ek. De är enorm, ställde mig med ryggen mot stammen och njöt. En kort stund var jag i Eken, pojkarna avbröt det hela, de ville inte vara stilla längre. Härligt var det.