Dagens arbete

Det här är några nya vättar som idag hamnade i ugnen tillsammans med de övriga och ämnen till skyddssymboler. Imorgon blir det till att måla symbolerna och jag får försöka glasera vättarna. Vet att jag inte kommer hinna göra allt imorgon men önska kan man.
 
Under tiden som ugnen gick plockade jag havtorn, det är massor av dem. Hela dagen har jag plockat, rensat och fyllt frysen. (Det var lite överdrift men ett antal påsar blev det.)
 

Akvarell och havtorn

Fick för mig att måla en av nymfparakiterna jag hade för några år sedan. Han hette Peppe, en helt underbar fågel. Han var helt underbar, Peppe flög runt lite i rummet, satte sig gärna på gardinstången där han hade uppsikt  över oss. När vi satte oss för att äta kom han farande, satte sig på bordskanten och kollade in vad vi åt. Saknar honom!
 
Närbild på en frökapsel från vallmon. Den har inte mått bra i år. Det blev inte alls många blommor, 2017 var det en helt otrolig blomning. Hoppas den kommer igen nästa år.
 

God morgon

(null)
En ljuvlig morgon vaknade före kl 6.00 solen väckte mig. Klockan går sakta idag men det är skönt. Snart startar dagen med arbete i ateljén. Önskar er alla en härlig dag ❤️