En ny bild klar

När jag tecknar blir bilderna lite annorlunda. Undrar varför??? Har packat en hel del idag, skulle ha målat men det är inte lätt att koccentrera sig på målning när en flytt stundar.

Änglatrumpet

Den doftar underbart, lite citron, exotiskt har vi på vår altan. Men om allt går som det ska så flyttar vi om en månad. Nu är det verkligen fullt upp. Utställningar, en kvar i Sverige och sen Miami och under tiden ska man fytta. Typiskt att allt kommer på samma gång, men flytten gör att vi får mer utrymme och jag kommer att få ett större arbetsrum. Mer yta behövs nu när jag har så många utställningar och jag behöver lite svängrum. Som det är nu så får jag hela tiden plocka undan, längtar till att kunna leva ut och kunna göra lite större saker. Stökigt blir det när jag kommer igång, då är det lättare med lite utrymme.

Fel datum igen

Vi har utställning på Kollängen fram till och med den 26/9, jag tror att dagarna går för fort för mig. Vi har en exotisk altan nu, underbar doft från Doftliljor och Änglatrumpet, tänk om den kunde sparas till vintern! På bilden har Humlen tagit över en altan, den har växt enomt nu i sommar (den är inte på vår altan). Tyckte det såg häftigt ut så kameran åkte fram.