Idag KERAMIK

Efter det vanliga fredags städningen och en härlig promenad med Yoda satte jag mig med leran. Vad jag har längtat efter den, nu har jag börjat i alla fall.
Har gjort prototyper till smycken, skissade dem på tåget för några dagar sen, nu ligger de på tork.
Är inne i en läs period nu det blir inte mycke skissat på tåget längre. Det kommer bli andra foton ett tag framöver. Tog kort på de sista rosorna, men man ska inte ta bilder i skarpt solljus, det blev för hårt ser jag nu.

Graffiti-tåg

Det är visserligen förbjudet att måla på tågen, men jag tycker att det blev färgglatt. När det ser ut så här tycker jag att det är ok (om de har frågat om lov). Det är skillnad på kludd och målning.
Försökte skicka den direkt från perrongen men det gick inte, bilderna blir för stora och det kan jag inte ännu. Det vore kul att kunna göra det direkt, jag har ju gott om tid innan jag kommer till Vårgårda. Man kan ju inte kunna allt på en gång, vissa saker kräver lite koncentration och fokusering. Det är svårt när man har fullt med folk runt omkring sig.

Moln på marken

Jag förstår inte var tiden tar vägen, dagarna går hur fort som helst. Saknar mina barn, vill ringa och prata med dom, men nu är det dags att hoppa isäng. Måste försöka ringa i morgon kväll, det känns inte bra när det blir så här.
Vi hade möte i konstföreningen ikväll, lite förberedelser inför föredraget på torsdag. Ska bli mycket spännande att lyssna på Christine Waller, hur hon arbetar fram sina bilder och kanske lite från hennes resor. Alla är välkomna!