30/5 2008

Dagen började i full fart, försov mig och det är aldrig bra om man har en massa att göra. Men nu känns allt lugnare, målningen flyter på  arbetar nu med bakgrunden till hundarna. Tiden springer iväg vet inte hur jag ska hinna med allt men det får gå. Lite konstigt är det att alla ska fylla år den här tiden på året skolavslutningar och student, full fart överallt. Värmen vi har nu kanske dämpar ner tempot lite.

29/5 2008

Gårdagen gick utan att jag hann måla något men det tar jag igen idag. Har löst ett av problemen med hundarna, nu verkar det flyta på.
Ska koppla av en lite stund med att rensa mellan plattorna (jätte kul). Va skönt det vore om man slapp alla måsten som att laga mat och ta sig tid att äta, ibland glömmer man ju sånt, då är det synd om de som man har nära sig. Jag är nog hungrig nu eftersom jag tar upp det. MATRAST, magen skriker ju.
Kicki

27/5 2008

Det är varmt idag, har tränat på min nya dator det är helt nya program att lära sig. Målningen går framåt, man får pröva sig fram med komposition och färg. Vet ju hur det ska se ut men det utifrån en känsla jag har, bilden måste kännas rätt. Försökte nu lägga ut en bild men jag behöver nog hjälp med det, sjutton också att det ska krångla och inte får man tag i hjälp när man tycker att man behöver det. 
Njut        av det varma vädret       Kicki