From

Det här är ett av ansikterna som gick ikras. Jag kallader den för "From" sen vet jag inte hur många av oss som är fromma men det är något annat. Lite tråkigt när saker som har klarat sig hela vägen går sönder när de ska visas. Men det är inget jag sörjer de hade gjort sitt redan. Idag har jag målat hela dagen, jätteskönt, det var länge sen jag tog mig den tiden. Nu är två dukar fulla med färg och väldigt kladdiga. Mitt tema nu är miljöförstöringen, får se vad det blir av det hela. Inte särskilt vackra bilder, jag hoppas jag kan få dem STARKA. Vill att man ska haja till, reagera, vi får se. Behöver ställa mig och stryka, vill inte men det måste jag göra. Tänk om ALLA kunde utnyttja RUT, men det är ju bara vissa som kan det.

Tåget

Det här är tåget som tog mig till Vårgårda och min bil. Fullbelagt som vanligt 16.02 från Göteborg men jag lyckades få en sittplats i sista minuten, det är inte kul att få stå i nästan en timme. Konstigt att de inte kan sätta på en vagn till, men efter Vårgårda så har det tunnats ut ordentligt det är kanske tomt när det är framme i Stockholm. Satt och skissade idag får se om det kan bli något, nu ska jag försöka få skissen på en duk också. Sen i säng, jag är väldigt trött nu, märker det på vad jag skriver, nu byter jag datorn mot oljefärg.

Tillbaka

Tror jag är tillbaka, i alla fall hoppas jag det. Har varit förkyld och det har varit en kraftig förkylning. Mitt huvud har inte fungerat alls, det är lite skrämmande när man inte kopplar och allt går i ultra-rapid. Dagarna har bara gått utan att man märker det, sovit, vilat, gjort ingenting, ändå är man helt utslagen. Jag är inte helt återställd men nu måste jag försöka komma igång, jobbet väntar så nu räcker det, har bestämmt mig, när jag vaknar i morgon är jag PIGG. Bilden är på mig och Kattauren, det var vernissage på Kollängen i lördags, den pågår till den 26/8, öppet onsdagar 16.00-19.00 och lörd-söndagar 12.00-16.00. Det är premiär för Nossangruppen, första gången vi har en utställning tillsammans. Vi är 7 st och vi har helt olika uttryck, den är värd ett besök.