Blåbärsrensning

Ja, här sitter jag och rensar bären. Regnet har öst ner i dag igen, man kommer av sig lite. En del saker som man har planerat får man skjuta upp till en annan dag, som gräsklippningen. Just nu gör det inte mig något, nu fick jag ju lagt ut bilden och skrivit lite här istället.

Länge sen

Jag har vistats i skogen och plockat blåbär de dagar som det inte har regnat. Nu börjar jag bli nöjd, frysen är så full som jag önskade. Skönt, äntligen har jag fått så mycket som jag ville, var nog lite nojig med bären men det är inte ofta som det finns så mycket av dem och jag har bara varit ute 1 tim åt gången. Ryggen klarar inte längre pass och man ska njuta av vistelsen och inte känna press på sig. I dag har ett badrumsskåp fått ny färg, nu ser det fräscht ut, det blev vitt. Undrar om min sambo får någon fisk han är ute och fiskar nu. Han hoppas på en gädda, kanske blir det en mört.

Får

Här är ytterligare en bild från Pilane, fåren gick lösa och de var inte alls rädda av sig. Yoda var lite konfunderad hade aldrig mött ett får så tidigare. Det var en nyttig upplevelse för honom. Idag åkte vi till Alingsås för att se bilder av en konstnärsgrupp "Konstanten" det var stängt, som tur var hade de verk i bibliotekets fönster, så ett smakprov fick jag. Strosade runt, tittade i skyltfönster, avslutade på ett café med en bakad potatis och skagenröra. En trevlig tripp i alla fall.