Vykort

I helgen har jag möblerat om igen i ateljén. Nu känns det bra, fått upp en bokhylla och sorterat en del. Har även gjort iordning vykort och beställt tre olika. Den ena ser ni här, om någon vecka har jag dem till försäljning på signerat.se. För att se mina produkter så söker man på "kickiart". Där finns nu mina Hjärtevänner som är en perfekt gåva till Alla hjärtans dag. Det tog mig flera timmar att få iordning bilderna för tryck och innan beställningarna var klara, lunchen blev sen. Passade på att ta en lång promenad i solen nu på eftermiddagen, underbart, känns som om våren är på gång även om det är väldigt tidigt. Gäller att njuta när solen äntligen visar sig.

Gitarr

Den här bilden ska jag jobba vidae på, gjorde den på tåget för en tid sen. Man får en hel del uppslag under resan men sen är det där med att ta sig tid att göra det färdigt. Det är inte lätt. Man vill smita undan, hittar på andra saker som städning och matlagning och hur kul är det. På en skala 1-10 så ligger sånt på en 1:a och ändå så gör man det, det begriper jag inte. Ikväll blir det teater "Sista dansen" blir skönt att få lite annan inspiration.

Profil

En teckning till, jag går igenom mina bilder och det är en hel del. Har flera block och en låda full med dem, en del bra, andra, ja, jag vet inte. Vissa kan man bara inte släppa,de har något som man kan jobba vidare på. Om inte annat så får man inspiration av att titta på dem. Den här veckan har jag varit helt slut, alla krafter har runnit av mig. Men snart är våren här och med den så kommer nog kraften tillbaka. Vill så mycket men orkar inte. Har bestämt mig för att måla i morgon, leran kommer jag inte åt än. Den står längst in i garaget och en massa saker står framför. I helgen ska den grävas fram, helt klart så behöver jag den. Jag är beroende av att arbeta med konst,. Måste få skapa annars blir jag folkilsken och tokig!