Vårbild

Hittade den här kvisten på marken när jag tog Yoda på en promenad, härligt.
Bränningen gick bra, allt klarade sig och jag är nöjd med resultatet. Håller nu på att plocka ihop det som ska med till mässan. Gäller att pricka av från listan så att man får med sig allt. 
 

Glasyr och golvläggning

Här är ena hyllan i ugnen klar med barnens saker. En hylla kvar att sätta sen startades ugnen. 20.45 var bränningen klar i morgon får jag se hur det blev.
Börje sågar för fullt, golvet är nu på plats och listerna kommer bli klara i helgen. Har suttit och planerat in kurser och öppettider ikväll även gjort en del förberedelser inför mässan på söndag. Många jag har talat med har inte hört talas om den. Kan berätta att den startar kl 11.00 på söndag den 2 mars i aulan på Nossebro skola. 
 

Kaos före lugn

Ateljen har krymt, lite som en labyrint. Helt otroligt vad mycket möbler det ryms i ett litet rum. Vi hade lite golv brädor kvar, Börje åkte för att köpa några till så det skulle räcka till rummet. Idag började han lägga ut bräderna, de stämde inte, de har fortfarande samma namn men HELT olika färg. Han gjorde slag i saken, åkte tillbaka till IKEA med de 2 gamla paketen varav det ena var öppnat. Tro det eller ej men han fick byta. I morgon kommer han lägga den sista biten, på torsdag får vi kanske tillbaka sovrum och atelje som nu är fulla av möbler.