Presentation

Nu är jag äntligen klar med min presentation, den har tagit nästan hela dagen. Först göra bilderna i rätt storlek och få rätt placering, bara det tog tid. För att inte tala om texten, svårt att skriva om sig själv och det här var en dag som orden inte ville komma fick inget flöde i texten. Nu kan jag pusta ut det är gjort. Bilden kallar jag för "Förfall" den är en av bilderna som är med på presentationen.

Trög start

Mycket trögt idag, svårt att komma igång. Som tur är händer inte det allt för ofta, bara när jag har en tid att passa då känns det som om det inte är lönt att starta med något. Börjar jag måla så vill jag jobba på, inte avbryta för det är svårt att komma in i samma flöde igen. Den här dagen är bara att lägga till handlingarna den har passerat friktionsfritt. En dag, ja bara en dag till har gått.

Sovmorgon

I dag sov vi länge men det var skönt. Grått och blåsigt ute inte blev det fint väder här inte. Hösten är verkligen i antågande, naturen byter färg, lysande färger. I går såg vi "Män som hatar kvinnor", en stark film, mycket bra. Får se om fortsättningen håller lika hög kvalitet.