Påskägg

 
Han fick ett STORT påskägg fyllt med halm. Inbäddad i halmen låg en flaska wisky!
 

Andligt porträtt + omplantering

 
 
Det här gjorde jag i veckan som gått, ett Andligt porträtt. (gör dem på beställning)  Återkommer med fler längre fram, de blir så vackra och kraftfulla. Jag njuter av att göra dem.
Idag planterade jag om våra blommor, förra året blev det inte gjort, de behövde verkligen ny jord. Då det blir sen vår och det dröjer med trädgårdsarbete får man gräva i jorden inne. 
Plockade också fram lite kycklingar och en häxa fick flyga i fönstret. Fyllde ett ägg med lite godis, tittade på Lejonkungen och gjorde chokladbollar. Känns som om det var evigheter som jag gjorde något sånt. Det var härligt avslappnande och mysigt.

Is på Nossan, vår!

Vattnet rinner under isen.
Vi tog en lång promenad i solen med Yoda. Flera dagar har jag studerat isen i det lilla fallet under bron och konstaterat att jag återigen har glömt mobilen hemma. Som tur var hade Börje med sig den idag, han klättrade ner på några stenar för att ta de här bilderna. Vackert, is är vackert när den sakta smälter i vårsolen. Det blir härliga former, naturen är magisk, underbar, otroligt fantastisk.