Akvarell Livets träd

Idag blev den färdig! 
 
Mina döttrar kom igår kväll, mysigt. De har planerat en loppisrunda när de är här och i morgon är det Råglanna loppisen som vi ska iväg på. Det är ju bra väder så det blir nog en hel del folk att trängas med men kul.

Skiss och lite blandat

Det blir lite av varje när man sitter och leker. Här har verkligen det rört sig mycket i huvudet men det är roligt när det bilr olika stilar på teckningen. I dag har jag kört en skröjugn så imorgon börjar jag dekorera en del av amuletterna som är brända en första gång.
Passar på att Välkomna er till min ateljé KickiArt på onsdag då det är marknad här i Nossebro. Jag har öppet 10-13 välkommen in, jag har säkert lite kaffe att bjuda på eller ett glas vatten eftersom det verkar bli varmt.
 
 

Kultur i Alingsås

Regnet har ömsom vräkt ner eller duggat hela dagen men vi hade redan bestämt oss för en tur till Alingsås där mina kollegor hade vernissage på Korpens Lustgård. En hantverksbutik och Galleri. Margareta Nyblom visade målningar i akvarell och Marie Falk även hon i akvarell, favoriter var av Margareta den "Ruggande swanen" och av Marie den Timida giraffen. Missade att ta någon bild.
Efter lite Kinamat begav vi oss till Smeboa som drivs av Britta Peterson och Peter Peterson. Härliga målningar av Britta,  hon målar bilvrak och ruckel. Här ser ni några av hennes alster.
 
Peter är smed, hans skulpturer är underfundiga, de är gjorda med humor som en viktig ingrediens. Den högra skulpturen kallar han "Stimpengar".
 
Här står Peter bakom "Sleipner" en skulptur han gjorde inför deras utställning "Bilsalong".