Katt i vinterskrud

Har lekt lite i photoshop, blev inte riktigt som jag hade tänkt men övning ger färdighet. Man får inte ge sig, blev mäkta imponerad när jag tittade på Tim Burtons bilder. Han har en film på youtube där han tecknar sitt portrrätt, helt enormt. Det är väl bara träning som gäller men sen är det ju inte säkert att det är rätt för en själv, kul att testa i alla fall. Jag blev väldigt inspirerad av hans bilder. Han leker och det saknar jag väl själv just nu, men spärren ska bort.

Hemsk dag

Den här dagen har varit verkligen hemsk. Vilket humör jag har haft, irriterad, arg och jag vet inte vad, allt på en gång. Nu känns det bättre som tur är. Har försökt måla men det har inte gått bra, så då har jag målat över bilder som jag inte har varit nöjd med. Tur att man har mycket att måla på och en sån här dag kan man ha sönder saker bara för att humöret inte klarar mer. Vet ju att det är mig själv jag är arg på och det är bra för det händer något med mig och min målning då. Inte bara målningen det blir en utveckling överlag i konstutövandet. Men sådana här dagar tycker jag inte om, känner inte igen mig själv och till och med bloggen har krånglat. Flera gånger har jag försökt lägga upp en bild som jag håller på med nu men inte då, får se om det går i morgon.

Titel saknas

Jag har kommit igång lite i alla fall. Har andra bilder på gång också, men det är det här med torktiden. Den som jag har lagt ut nu saknar titel, har inte kommit på något än (den är inte färdig). Idag har jag fått ägna mig åt hemmet städa och lite sånt. Tänk om man ändå slapp städa, det är något som jag inte gillar men det är ju ett måste. Det är ju ändå skönt när det är gjort men usch vad tråkigt det är. Skulle väldigt gärna ha någon som kom och städade. Men sen vet jag ju inte om det är så roligt att ha någon annan som tar hand om det man har ställt till. Vissa saker kan ju inte någon annan göra och det är ju det där viktiga plocket med alla saker man strör runt sig. Fick också bytt gardiner i köket, det blev vår där nu, lite protest mot vintern som verkligen håller i sig.