Inspektion av skinkan

Börje låter Yoda inspektera julskinkan. Den blev godkänd av Yoda, han fick smaka när vi tog en bit var.Provsmaka måste man ju fast det var en dag för tidigt, brukar göra det på uppesittarkvällen.
Se nu är även Jansons frestelse färdig och tomtarna står på vakt vid julmaten. Får gå ner nu och vara lite sällskaplig. min yngsta dotter har kommit hem. Vi ska prata och mysa!
 

Glasänglar

Nu ska de söta änglarna upp i fönstret. Det blir lite nytt pynt i år men jag är ändå rätt sparsam med dekoration. Det får inte vara för mycket, lite så det blir stämningsfullt.
Efter mycket om och men kom gardinerna upp i köket. Efter det började jag röja i vardagsrummet, är inte klar, blir till att fortsätta i morgon.
I kväll blir det bio, ska se Hobbit. Det är inte så ofta som vi går och ser någon film men den här kan man inte missa. Har haft en härlig eftermiddag, kännt mig så där ljuvligt harmonisk. Ni vet så där så att man kan ta hela världen i famn, allt är vackert, mörkret, regnet som strilar ner, vattenpölen som man råkar kliva i och maten som man bränner. Konstigt men ibland kommer den känslan som överskuggar allt negativt och vänder det till positivt. Jag vill nu skicka över de känslorna till var och en av er, här kommer den.........
 

Dagarna går fort

Oj vad fort dagarna går och man känner inte att man hinner med. Födelsedagar julförberedelser och jobb. En del dagar passerar utan att man vet vad man har gjort och ändå har det varit fullt upp.Skulle byta gardiner i köket men hittar inte den gardinstången som jag brukar ha där. Var kan jag ha gjort av den? Letar vidare i morgon, det är ingen brådska. Det är 5 dagar kvar till jul. Har bestämt att det inte får komma in någon julstress, så jag satte mig ikväll och lekte med penseln, det var skönt.