Från trädgårdsdagen

Gungstolen åkte ut och min stickning, hann inte sätta mig ner och göra några varv på de lila benvärmarna. Tur med vädret, inte en droppe föll men vi fick tillräckligt igår, 35 mm regn.
Trädgårdsintresserade kom i en strid ström, hann inte prata med alla. Tur att vi var två som kunde visa runt. Nu är kraften slut, natti.
 
 

P-skylt

P-skylten klar! Lotteriet klart! Ommöblering i vardagsrummet för eventuella kaffegäster, klart! Vågade inte chansa med tanke på vädret. Allt är förberett och nu väntar sängen. Välkommen i morgon kl 10-14!
 

Det slår gnistor

Börje sågar armeringsjärn i regnet. Det ska bli en pergola, humlen vill ha något mer att klättra på. Vi får se hur det blir när det är klart, kanske i morgon.
Jag har suttit och försökt rita av rabatterna och markera ut alla blommor på rätt ställe. Gör en sådan lista istället för att sätta ut skyltar vid varje planta. Problemet är att vi inte kan namnen på alla, en del fanns redan i trädgården och en del har vi fått. Men jag tror att vi i alla fall kan 90% av dem. Hoppas det inte regnar hela morgondagen, vi har lite kvar att göra inför söndagen. Tusen Trädgårdar 10-17.,,