Min dag: Smärta

 
Ja, det här har varit min dag. Trodde jag skulle bli tokig på värken i näsan och under ögat. Visste inte om det var tänderna eller bihålorna, hemskt. Kändes som om jag hade åkt på ett riktigt knytnävsslag, men jag såg ut som vanligt inte blå och svullen och jag har aldrig fått någon smäll så det är bara något jag fantiserade att det är så det känns.
När jag hade tagit alvedon och sovit slåppte smärtan och jag är nu ordentligt vanligt förkyld (tror jag). Får se hur det är när jag vaknar i morgon.

Skulptur Öppen

 
Här stå hon med öppen famn framför struttsfjädrar och en Aleovera. 
På fm arbete, det gick men trögt, känner mig som om någon har klubbat mig. Så himla trött, är det vädret eller förkylningen som bryter ut. Sakta, sakta tar den över min kropp och ork. Promenaden med Yoda gick inte fort han ville verkligen dra ut på den och jag ville hem så fort som möjligt. Vi kompromissade, han fick stå och lukta några gånger sen blev det raka vägen hem till värmen och en kopp kaffe.

Akrobat

 
Vet inte varför jag valde den här bilden, den uttrycker glädje och det känner inte jag nu. Känner mig sänkt, trött och håller på att bli förkyld. I morse (gick upp kl 5.00) var jag på toppen humör var väldigt possitiv. Skrev ett meddelande: Regnet piskar, morgonen är här ändå. Mitt humör var så i några timmar, vad som gjorde att det vände vet jag inte. I morgon har jag nog hittat tillbaka till min possitiva sida.