Det gör ont

Det gör ont i hela kroppen just nu. Ha målat ett skåp, det gick inte att montera isär, så jag har krupit inne i det. Nu är det grundmålat två gånger, imorgon blir det kanske färdigt. Förut var det mörkbrunt, nu blir det vitt. Det blir mycket ljusare i rummet och det ser luftigare ut. Jag är kanske otränad men att krypa och vrida sig i väldigt konstiga ställningar då kommer man åt muskler som inte används så ofta. Måste trösta mig med det. Jag med överkroppen inne i skåpet och målade då fick jag sällskap av Yoda. Försök ni att måla när ni har en hund som klättrar runt på er. Jag fick mig ett gott skratt mitt upp i allt, att vi rymdes båda två fattar jag inte. Nu får jag vila mina händer.

Flytt från lokalen

Hela dagen har gått åt att röja ur och slutstäda i vår konsthall. Nu är det gjort, jätte skönt. Får se hur det kommer att fungera på biblioteket, det blir trångt men det gäller att vara uppfinningsrik. Var tvungen att lämna lokalen för vi fick inget stöd från kommunen. Bara att konstatera att kultur är inte viktigt för dem. Det är svårt att hålla engagemanget uppe och orka att inspirera och få dem att förstå vad viktig den är. Undrar vad det blir för reaktion om vi säger att vi hoppar av engagemanget vid konstvandringen. Den växer för varje år och det är medlemmar i föreningen som drar ett jättelass och skolan. Något ska ju hända under promenaden och vi kan ju inte visa samma installationer varje år. Det är både dyrt och mycket tidskrävande, hur länge orkar vi? Nu är jag trött det märks på hur negativ jag är men just nu orkar jag inte.

Teckning

Den här teckningen gjordes för ett halvår sedan, den har bara suttit kvar i blocket. Har fotat den med mobilkameran det blev lite konstiga färger. Den heter "Trollslända" och är tecknad på helt vitt papper, det ser inte så ut på bilden Idag har det varit en rörig dag, en sån där dag som det inte går att planera allt blev helt annat än vad jag tänkt. Åkte till Trollhättan på em och hämtade hem min tavla som de hade spänt upp nu är alla tre klara så här långt. Men nu är jag i valet och kvalet om jag ska rama in dom oxå. De blir mer skyddade i frakten och jag tror att bilderna växer om de får en svart ram. Får nog sova på saken några nätter.