SNÖ

Gungan i vår trädgård, det är så uppfriskande när snön kommer. Vackert, fräscht med det vita som lagt sig som ett täcke över marken. 
Passade på att ta en bild till, vet ju inte hur länge snön ligger kvar. De varnar för att det ska komma mer snö under em och kvällen. Jag som ska till Kungälv i morgon. Det är Minimässa för kropp och själ mellan 10-16. Ska sitta där och måla Andliga porträtt men det återstår att se hur vädret blir. Har en bra bit att köra, men men jag får se hur det ser ut imorgon bitti.
 

Sommarminne & ny bild

Den här bilden togs juli 2011 när min bästa vän var på besök med sina fyra hundar. Det är Yoda som står med tassarna på kanten. De alla ville men vågade inte. Undrar vad jag säger, ser konstigt ut. Sommar kom fort jag saknar dig, din värme som får alla att le, att få vara ute i trädgården och påta och samtidigt få i sig vitaminer. Ja ja du kommer när du ska men min längtan är stark. Nu är det mörkt, grått och disigt, skönt att jag kan måla det jag vill när allt är för grått.
Den här bilden kom till mig i en meditation, den var så stark att den bara måste förevigas.
 

Utställning på Vara bibliotek

På lördag kl 11.00-12.30 är det Vernissage på Vara bibliotek. Marita Olsson från Arvika visar sina härliga träarbeten, hon är själv med på vernissagen och under Konstkvällen den 11 februari kommer hon att berätta mer om sitt arbete. Bilden här ovan är egentligen skåp, det finns flera varianter av dem på utställningen.
Här en vacker byrå och spegel.
Tulpan stolar och skåp, detta och mycket mer finns att se med start på lördag. En utställning som man blir glad av.