Samvaro

Det har jag döpt den här bilden till. Samvaro kan vara så mycket mer än mellan ett par det är ju när vi träffas och umgås med våra vänner. Sommaren är ju också den tiden då man brukar träffas och ta det lugnt, grilla och prata, umgås. Min sambo lägger plattor, han sliter i värmen men fint blir det. Hängde några tavlor på Rangelstorp i går. Det ligger mellan Vara och Vedum, de har hembygdsdagar där mellan den 28 juni och 5 juli. Kulturdag, torpardag, häst och traktordag, de bryr sig om bygden och historiken runt trakten. Ska ut nu och leta efter en passande present till ett födelsedagsbarn.

Vila

Vila är det man ska göra i den här värmen som har kommit, aktiv får man vara på kvällen. Sommaren är kort så det gäller att ladda batterierna till hösten. nu ska man inte prata om höst och vinter utan bara njuta av värmen. Jag njuter av att se växterna frodas och den ena efter den andra blommar och visar sig i sin fulla prakt.

Sommarromans

Här är bilden som jag har arbetat med nu. Är jag verkligen så romantisk, kanske, det är något som driver oss alla, ett sökande efter den rätta. Även i en relation vill vi ha lite romans för att hålla kärleken vid liv, en krydda i vardagen.