Skiss

Vet inte vilket datum jag gjorde den här men det är en variant på lådan. Kanske dags att jag tar ett kort så ni får se hur den ser ut på riktigt.
Ikväll satt jag och tittade på det nya programet om amerikaner som söker sina rötter här i sverige. Varför ska det alltid vara tävlingar? Jag blev väldigt besviken trodde att man skulle få följa dem på en resa i Sverige och att alla skulle få hitta sina släktingar.
Jag har själv släktingar i Amerika som utvandrade i början av 1900-talet (tror jag). Min bror har pratat med en av dem, vore kul att ta kontakt. Det blev jag sugen på nu men de är spridda över hela landet. Får se om jag tar tag i det.

Under resan 26/10

Nu har jag kommit igång igen med skissandet under resan till Göteborg. En del dagar flyter det på bra och det är väldigt skönt att bara låta pennan gå, det får bli som det blir, har inga krav. Det är jag för trött för, ställer inga krav när jag har gått upp kl 5.00.

Rishög

Även en rishög kan vara vacker, se här vilka färger och former. Man kan plocka ut en hel del i den här högen till en bild, plocka delar av den. Får se vad det blir, nu har jag skrivit mycket om vad man kan göra, får väl snart visa något.
Timmen efter det jag hade tagit kortet så var högen borta. Börje min sambo är väldigt snabb på att röja undan, ibland hinner jag inte med. Jag gillar kanske annorlunda saker, lavan på en gren, både fäg och form intresserar mig.