Det vänder

I morse var allt botten, kunde inget tyckte jag. Vi är så duktiga på att trycka ner oss själva, vill inte erkänna vad vi kan och se våra möjligheter. En del dagar går det bra men så kommer de här dipparna. Tack för att jag har Reiki och konsten. Satte mig och skissade med akvarell, den här bilden väckte mig. Nu känns allt bra igen, tänk vad lite färg kan göra. Får se vad som händer resten av dagen och om jag klarar att hålla kvar känslan. KLART JAG GÖR!!!
 

Skåpet

Så här blev skåpet.
Ljuvligt väder idag med, passade på att tvätta överdraget till soffan då det var bra tork. Intressant va? Ja, så har jag kännt mig idag. Trotts mitt humör har det varit en bra dag. Jag såg årets första nyckelpiga och fjäril, inte dåligt i mars månad.
 

På Magnolia

Jag var tillbaka på magnolia för att sätta upp en presentation i skåpet som min keramik och några tavlor är i. De öppnade idag så vi passade på att titta runt lite innan vi drog till Trollhättan. De har gjort roliga soffor, Börjes favorit var Helan och Halvan.
Jag hamnade vid trollen, det finns många fler soffor men alla var inte på sin rätta plats idag. De kommer att ha en tävling om vilken soffa som är populärast, man har chans att vinna två soffor. Av dem som var framme idag tyckte jag bäst om Helan och Halvan och Flower Power soffan. Såg också några bilar/soffor på ett bilflak som inte heller var så tokiga. Får se vad jag kommer att rösta på.