Uggla

 
Här är jag inne på finputsningen av visdomens symbol, ugglan. Den har tagit tid men den har behövt torka till innan jag har kunnat fortsätta bygga upp den. Han bara växte under arbetets gång, hade inte tänkt att han skulle bli SÅ stor. 
Något jag har funderat och berabetat inom mig under lång, lång tid, är att det är dags att sluta röka. Konstigt, men det som sitter fast och som gör att det tar lång tid att bestämma när, är andras skräckhistorier om deras våndor. Man blir sjuk (jag har inte tid, vill inte bli sjuk), tappar humöret (jag kan bli farligt ilsken), har varnat Börje. Det positiva med att sluta finns inte i mitt huvud nu. Har bestämt när men hela jag protesterar mot beslutet. Känns som om det är nu eller aldrig. 

Pinnbärare

 
En slö dag! Fattar inte varför jag skriver innan jag ska hoppa isäng. Då kommer jag inte ihåg vad jag hade tänkt skriva om det är som bortblåst ur huvudet. Efter lunchen är nog en bättre tid då är huvudet klarare, får testa det.
I alla fall så åkte vi och tog en promenad på Furet. Nu behöver man inte vara rädd för att gå vilse på alla stigar (har gjort det ett par gånger). Det är jättefint ordnat nu, en lång och en kort slinga och det finns bänkar om man känner för att bara sätta sig ner och njuta av naturen. Mycket fint!!! Om det är uppehåll så tar jag nog en promenad där med pojkarna (Yoda och Berry) i morgon. Hjärnan vaknade till en stund:)

Tråkigt

Har försökt ladda upp bilder men det går inte så bra. Hoppas det fungerar i morgon, då ska jag på vernissage i Vänersborg. Passar också på att studera lokalen inför min och Johannas utställning där i höst. Återkommer med information om den längre fram.