Teckning

Ikväll hade jag inet nytt att lägga ut så det blir en gammal teckning. Men imorgon blir det nog något från ugnen, den är nu nere på 530 grader. En del av glasyrerna var väldigt jobbiga, så fort jag tog i figuren så släppte den. Fattar inte hur man ska bära sig åt för att få ner dem i ugnen om man inte kan ta i dem. Ja ja får se hur det blir.
 

Atelje Kolibri

Den här snäckan hittade jag i Atelje Kolibris trädgård. Det var mycket sevärd konst och en inspirerande  trädgård. Orkade inte sitta inne och bara jobba med keramiken då det var helt underbart väder idag med, måste passa på och njuta av solen också och skaffa sig inspiration.
Det blev att jag fick sitta rätt länge på kvällen och dekorera. Nu har jag bara en enda figur kvar att färdigställa, detta har tagit tid.
 

Dekorerat

Det här är lite av det jag har dekorerat idag. Hann inte bli klar för att för att köra en ugn dag som jag trodde. Ibland händer det saker som gör att man får ändra sina planer och jag kommer ändå hinna med det jag har tänkt. Det gäller bara att arbeta disciplinerat och målinriktat och det kan jag.