Skulptur, Iris och Vallmo

Irisen är magnifik och vilken underbar doft den har. Alla blommer slår ut för fort i år, försöker föreviga dem på bild så man blir påmind i vinter om sommaren.
Se här, ståtlig Vallmo under körsbärsträdet, den är omfamnad av klematisen som också snart står i blom.
Och här den senaste skulpturen, Motionären. Arbetat i gips på en stålstomme. Jag satt i gräset och lindade gipsbindor igår, idag började jag på en kompis till henne. Roligare om man har sällskap på rundan. 
Poolen är tänkt att få ny duk under morgondagen, håller tummarna för att det blir fint väder. Börje har verkligen slitit för att allt ska bli klart före regnet. Som tur är får vi hjälp, man fixar inte att dra och sträcka duken själv. Känner mig helt, slut nu det är nog dags för en promenad med Yoda.
 

Skapande skola

Var på Långareds skola idag. De hade en heldag med skapande skola med barnen. de fick pöva på tovning, lera, akvarell, lyssna på en författare om hur man lägger upp arbetet när man skriver en bok, rörelse och tipspromenad. Mycket bra upplägg av dagen för oss och barnen. Här ser ni några av ca 150 bilder som gjordes idag av förskolan. klass 2, 4, 5 och 6.
 

Del av målning

Den här är under arbete, det är bara en lite del av bilden. Brukar alltid fota under processen, man ser bilderna på ett annat sett då. Vill ha med den på samutställningen på Gallery Quirinus i Köping den 7 juni, jag hinner.
 
Dagen har gått med rasande fart, det ena efter det andra har hänt utan att jag har kunnat styra över det. Fick precis veta att det inte alls blir små grupper som jag ska undervisa i akvarell i morgon (skapande skola). Ja ja barnen ska få ha roliga timmar med mig i alla fall. Skönt att jag blev förvarnad, nu blir det en annan mental förberedelse.