Utanför Några Målare

Ja, så här ser det ut på Residensgatan 4 där jag håller till tisdagar och torsdagar 17.00-19.00. Söndag den 6 okt 11.00-16.00. 
Är lite slö efter helgen men har tagit tag i bokföring och lite annat pappersarbete. Kan inte säga att det är särskilt kul men gör man det direkt så blir det inte betungande. Nu när det är klart så är det nog dags att jag städar lite i ateljen. Sen kan jag börja måååla igen. Vill inte göra det nu, en fika först som förhoppningsvis ger mig energi till att....... 
 

Fjädern Blyger

En av de sju fjädrarna/dvärjarna som jag har med på utställningen. Varje fjäder fick ett uttryck som gjorde att jag döpte dem till de sju dvärjarnas namn. Snövit är också med.
Här står jag och Johanna och pratar med två av besökarna.
 

Intervju 27/9 2013

Här står jag och Johanna och pratar med Stefan från Vänersborgaren inför vår utställning. Vi hade precis plockat upp och ställt ut tavlorna längs väggarna för att få en överblick. Hade inte hunnit placera ut vad vi ville ha i de olika rummen då han kom. Han var mycket trevlig och intresserad, han skrev och skrev, vi pratade och pratade. (Svarade på hans frågor.) På onsdag får vi se vad det blev av den trevliga stunden.
Vernisssagen är över, en strid ström av folk, precis lagom så man hann prata med alla. Ibland kan det vara för många på en gång och man känner att man inte hinner få kontakt, det känns inte så bra. Vi är Nöjda med dagen.
Nu lägger jag upp fötterna på pallen och slappar. Får vila inför morgondagen då vi har öppet 11.00-16.00. Välkommen in om du har vägarna förbi Några Målare, Residensgatan 4 i Vänersborg.