Mandala

Nu är jag klar med min första Mandala, jag snöade in på cirklar i den här. Vill göra en till, kanske en i månaden, nej det är för mycket en i kvartalet är nog bättre. Det var mycket roligare än jag trodde, nu ska den sättas upp ovanför ytterdörren säger dom som vet. Får se vad som händer då. Min e-mail krånglar fortfarande och hemsidan är det heller ingen ordning på nu. Tillit, tillit det löser sig snart. Ärligt talat så kryper det under skinnet på mig av irritation, frustration för att jag inte kan det här själv. Ofta, ofta krånglar det när man måste ha hjälp med olika saker. Undrar varför?

Lady festar 27/6

Hon fick både jordgubbar och nektarin toppade med lite vitamin. Visst har Börje tagit ett underbart kort på henne. Hon har sovit väldigt mycke sen hon kom hem, det har nog varit lite tufft för henne.
Min e-mail fungerar inte just nu, inte heller min hemsida, men det ska vara på gång. Hoppas det blir klart i morgon, känner mig låst, känns inte alls bra, men men så är det nu. Facebook finns jag på och min gamla hotmail.