Min blå låda

Jag har blivit fixerad vid den blå lådan. Den visar mig olika bilder nästan varje dag, den här var i måndags. Ni får ursäkta bilden, papperet är lite gult och jag fotade under lampan, då blev den så här. Men det är bara en skiss så det får duga. Har gjort en till idag men den lägger jag ut i morgon (kanske) för det blev tre bilder idag.
Idag satt det fyra yngre killar och pratade hela tiden, ibland i munnen på varandra. De tjafsade om olika dataspel, har jag blivit gammal kanske? Det är jobbigt när man är så himla trött, som tur var gick de av i Alingsås. Tystnad ljuva tystnad!

Hand

Handen är gjord i keramik/stengods.
Har inte skrivit på flera dagar, har inte haft tid och lite dålig inspiration till att skriva. Vi håller på att reparera hallen. Lördagen slipades alla väggar och började maskera lister och täcka golv. Slipdamm överallt fast vi hade täckt över det hjälpte bara lite. Nu är väggarna målade och tapet till fondväggen beställd. Får se om vi hinner tapetsera i helgen. Det är en ursnygg tapet.

Mannens säd

Här är en av mina skulpturer som jag känner är sensuell och vacker. Den väcker många känslor när jag har visat dem på utställningar. En del blir generade andra skrattar. Den är liv!