Rödby Danmark

Börje testar galleriägarens gitarr, han satt och spelade under vernissagen, det var jätte trevligt med lite bakgrundsmusik. Vi ska ner nu i helgen och hämta hem mina verk, undrar om det har blivit någon försäljning? Hoppas kan man ju i alla fall. Nu förbereder jag min utställning på Magnolia i Bredöl, har en månad på mig den 4 augusti är det Vernissage där. Har det mesta klart men det är lite montering kvar, keramiken ska fästas på något, det har jag inte klurat ut än. Får väl sova på saken några nätter så löser det sig oxå.

Japansk trädgård

När vi var i Danmark besökte vi den här underbara trädgården. Egentligen var vi ute och letade efter en park med fjärilar och andra exotiska djur, när vi väl hittade den så hade de stängt. Nu till helgen så ska vi tillbaka och då hoppas vi att vi kan komma dit i tid men den Japanska trädgården var underbar. Där gick vi rätt så länge och strosade, tittade på alla fantastiska växter och hur de hade arrangerat dem. Det röda trädet på bilden har vi i vår trädgård men inte alls så vackert placerat, inte ännu i alla fall.

Skön dag

Har haft en underbar dag. Rensat ogräs i rabatterna, låter kanske konstigt men det är skönt att få vara ute och göra lite fint. Det är lite som när man har städat inne man känner sig väldigt nöjd. Kommer nog att känna av det i morgon, har ju krupit runt och stått böjd, så där som man inte ska. Men jag mår bra, har verkligen kopplat av, underbart skönt.