Keramik elever har glaserat

Har haft lite för mycket att göra den sista tiden men nu tror jag det blir lite lugnare så jag hinner berätta om vad som händer. Igår var den ena keramikgruppen här och glaserade en del av sina alster. Här är en del av allt de har gjort. De är verkligen kreativa och inget slarv här inte. Får se om allt ryms i ugnen, det är en del större saker men det blir ändå en bränning till, minst.
På kulturskolan har eleverna nu fått börja arbeta med papier maché. De arbetar fort. Det är spännande att se hur de får till sina figurer. Idag ska nog några få ben. Ska fråga dem om jag får lägga ut en bild här och visa vad de gör.
 

Vår och semesterplanering

Så här fint blommade påskliljorna 15 april 2015, i år är det bara knoppar. Hoppas det blir en varm sommar nu när våren är kylig. 
I kväll bokade vi vår semester som kommer att gå till Gotland i år. Jag blev sittande länge och tittade på bilder från olika platser på Gotland. Har redan bestämt ett par som jag vill besöka bl a Körsbärsgården. Det kommer bli mycket kultur när vi är där men jag kommer ta mig tid till att måla och skissa.

Älva på tork

Hon blev klar i går kväll, 9x13 cm i lavalera. Nu sitter hon och väntar på att torka.
Vi tog en lång promenad på Furet igår och på ett träd hängde den här nappen. Ett annorlunda inslag i naturen.