Vår fläder den 27 september

Döm om min förvåning när jag upptäckte att flädern blommade visserligen med bara en blomklase men det är sent. Valde att fota den så man såg den blåa himlen, ljuset blev bättre då.
Nu närmar utställningen sig, på fredag ska vi hänga våra alster och kl 10.00 slås portarna upp på Galleri 33 i Vårgårda. Jag har allt under kontroll (tror jag om inget oförutsätt inträffar).

Idag på keramikkursen

En av mina elever på keramiken, Åsa, hade sytt fem förkläden åt mig. Vilken överraskning, jag blev jätteglad. Nu är våra kläder skyddade. 
 

Yodas resor i Stockholm

Här sitter jag på bussen och väntar på att komma fram till centrum. Men så berättar matte att vi ska åka tunnelbana också. Skulle inte förvåna mig att hon har fler överraskningar innan vi är framme, vad väntar mig?
Nu är jag på tunnelbanan vi ska tydligen gå av vid t-centralen, oj oj, där är det rulltrappor. Matte brukar bära mig då, hon är rädd att min päls ska fastna i den.
Jag hade rätt hon bar mig. Vad folk det är här och alla rusar fram. Jag och matte går bara rakt fram de flyttar på sig. Puh, nu är vi ute i friska luften igen, här är det lugnare. Nu ska det jobbas med datorn, vi är på hotell Skandic. Det är bäst att jag lägger mig under bordet och sover lite innan vi ska åka tillbaka.