Igår Remfabriken

Remfabriken i Gårda, Göteborg är ett museum där Svenska Konstnärsförbundet har ordnat en utställning med medlemmar under vecka 40. Vi hängde konst runt och i vävstolar. Vilken härlig miljö! Verksamheten lades ner 1977 och nu är den K-märkt. Roligt att en del historia bevaras. Idag är det Vernissage 12.00 - 16.00 alla är Välkomna. Se historia blandat med konst.
Jag och Dieter Koch diskuterar något.
 

Fullt upp

Den här veckan har det varit fullt upp med allt möjligt. Det ena efter det andra har hänt, roligt och omtumlande. Skönt att kunna ta saker som de kommer utan stress planering, det blir som det blir i alla fall.
Idag har jag packat keramik och några målningar som jag ska ta med till utställningen på Remfabriken, Åvägen 15 i Göteborg. SK Svenka Konstnärsförbundet anordnar en samlingsutställning på Remfabriken, 30 konstnärer visar där utvalda alster. Vernissage lördag den 29 september kl 12.00.
Öppet 29/9-1/10 & 6/10-8/10 lör-sön 12.00-16.00, mån 17.00-19.30 (Jag har fått plats 13).
Ni är alla hjärtligt VÄLKOMNA!
 
 

Äntligen lördag

Ja, är det inte så man säger men dagen blev lite annorlunda. Brukar ha förberett städning och mat men inte den här helgen. Så det blev en lördag med tvätt, städning och fick även gjort en köttgryta. Tog mig tid att måla en stund. I målningen hittar jag kraft och tillbaka till mig själv. Kan inte säga att jag använder hjärnan när penseln är i min hand. Det är Så skönt och avslappnande.