Målat och läst

Har gjort några bilder inför Valentin, ja det här är en av dem. De andra kommer att finnas på min hemsida. Målade gjorde jag igår idag har jag bara läst och läst "Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini. En underbar bok, man får en helt annan syn på förtryck och krig när man läser den, i alla fall jag. Har mycket lättare att leva mig in i en annans liv om jag läser än om jag ser en film. Är tacksam för att jag bor och lever i Sverige, att man har sluppit krigets fasor. Vi kan inte föreställa oss vad de går igenom. En liten inblick får man när man läser böcker av författare som tar upp en del av det som andra går igenom. Även om det är romaner så finns en del av sanningen där. BRA BOK!!! Kontraster med det jag har målat, kanske inte för kärleken finns som en grund i allas våra liv, även där kriget pågår.

Tuff promenad

Tog ut Yoda för en promenad i solen. Han stannade till och ville gå in i skogen, stod länge och diskuterade med mig, han vann. Det brukar vara en del som tar sin promenad där, men inte nu visade det sig. Som tur var så är det ju inte så mycket snö i skogen men sen var vi tvungna att gå över ett fält. Då höll jag på att bli tokig på all snö. Det gick upp till knäna på mig och stakars Yoda har ju korta ben. Han hoppade fram ett tag sen så försökte han gå i mina fotspår. Under vårt pulsande så tog jag ett allvarligt samtal med honom. Sa att här går vi inte igen förrän snön är borta. Sa också att nu sätter jag mig här, du får gå hem själv. Jag började skratta åt situationen, det var ju korkat av mig, om jag hade tänkt efter så hade vi aldrig gått den vägen. Så vi strävade på. Vilken lycka att komma ut på den plogade vägen. Hemskt jobbigt, men jag blev i alla fall bara full i skratt när vi pulsade fram. Ska aldrig mer lyssna på honom, han kommer inte att få välja väg någon fler gång. Man ska aldrig säga aldrig och en hund har en väldigt bra övertalningsförmåga. De tittar så vädjande på en, efter ett tag ger med sig. Klart vi ger oss ut på äventyr, eller hur? ( Jag kommer att gå på det igen.)

Mitt arbetsbord/My workingdesk

Well, this is the place were I sit and create some ide'as. At this moment there are lot of pictures that I have started on. And I do not know if there is anyone of them that I will be pleased with. I have too much in my head that I would like to express in a picture. and that makes me confused. I don´t like to paint small at this moment, it would be nice to have a big wall to paint on.