Tågresa 28/3-11

Den här gjordes färdig i måndags. det är en bild som jag verkligen vill jobba vidare på. Men när jag får tid till det vet jag inte, den får ligga och mogna ett tag. När jag körde till jobbet i morse (kl 6.00) var solen på väg upp, lätta dimslöjor och en räv lekte i de första solstrålarna. Hade velat stanna och studera honom men då hade jag missat tåget. Bilden sitter på näthinnan, det var väldigt vackert. Lite kontrast med bilden jag har lagt ut, där står min bild av Moder jords ilska. Hon är vulkanutbrottet, hennes protest mot vad vi gör med henne. Vi skövlar och suger ur kraften, tar och roffar åt oss och det för att vi vill ha mer och mer.

Tåget 24/3-11

Titta jag lyckades lägga ut en bild idag också. Får nästan göra kors i taket:) Har varit hur trött som helst idag, så när jag har skrivit färdigt så ska jag hoppa isäng. Är helt tom i huvudet, är det våren som sätter sina spår? Det är lite tidigt för det, värmen har ju inte kommit igång än. Det här är ju inget att skriva om så go´natt.

17/2-11 på tåget

Jag är trött men kände att det skulle läggas ut en bild idag med. Det gäller väl att göra det till en vana. Sen så är det väl så att jag inte vill visa precis vad som helst som jag har gjort. I morgon är jag ledig och då kommer vi få hjälp med att göra iordning det sista i köket. Det kommer bli helt färdigt nu. En sak som vi brottas med är vardagsrummet, det får vi inte ordning på. Möblerna roterar runt, det hör till när man har flyttat men nu har vi bott här så länge så jag tycker att det borde vara klart. Men ett varv till skadar inte.