Köket

Idag kom köket! Det börjar sättas upp i morgon. Det blir så skönt att komma dit nu är man trött på att leva i röran. Den 29 kopplas vi bort hoppas att överflyttningen går smidigt man är nu så van vid att ha sin dator igång. Vi får se hur det går.

Del av köket

Har inte mycket kvar av möbler nu, här försvinner skåpet, bra. På tåget sitter jag ju och skissar, hade tänkt skanna och lägga in dem. Men den är nerpackad, ska försöka ta kort i morgon, ska i alla fall testa det.

Bild av mig

Sån här känner jag mig just nu, helt tom. Idag har vi blivit av med nästan alla möbler i flytten, det mesta är i det nya huset. Vi har kommit en bra bit på väg, men man vet att det är en hel del kvar hur mycket man än packar. Att det kan gå in så mycket i ett skåp,helt otroligt. Bara ett rum är ju klart så allt står i vardagsrummet. Men mycket kan hända på en vecka, tänk positivt, men nu är jag så trött så det är svårt. Ser bara det som är kvar att göra även om mycket är gjort redan och kanske är det bara tapetsering kvar för målarna. Jag vill komma igång med min målning. Tog ett kort på röran i huset för att lägga ut här men sladden ligger någonstans i någon låda, får se när jag hittar den