Konstigt mode

Idag har jag tittat på klädsel under min resa till och från jobbet. Intressant, mycket varierande skulle vilja ta kort men det vågar jag inte, får kanske teckna det istället. Man kan verkligen ha på sig vad som helst och blanda hur som helst. Vinterkängor, barbent, korta shorts till det en kort skinnjacka. Varför inte sandaler, långbyxor, klänning och vindjacka. Jag kan faktiskt tänka mig vinterkängor, klockad kjol, stor tröja med skärp i midjan, det låter väl snyggt. Börjar kanske bli gammal, vågar jag klä mig så, får nog fråga barnen först. En hatt får jag inte glömma, har flera men det är inte ofta som jag tycker det passar och man är ovan att använda hatt, snyggt är det.

Tåget igår

Den här bilden kommer jag göra något av, nu är den 6x12 cm och den vill jag göra mycket större. Den som många andra bilder får mogna, i alla fall till helgen. Jag vill börja nu, men i morgon ska jag till jobbet så det får vänta.
Har haft en underbar dag idag, jag har köpt mig två par skor och varit hos tandläkaren. Pengarna bara flugit ut ur plånboken, fort gick det. Idag tyckte jag att det var härligt, inte att göra av med pengar utan att allt har kännts så underbart bra. Som om jag har gått på moln, en stark lyckokänsla har strömmat genom mig hela dagen. Det händer inte så ofta men när det händer gäller det att njuta fullt ut.
Önskar att alla får uppleva det jag har kännt idag.

Röd prick

De färglagda bilderna har jag inte gjort på tåget. I dag kom jag verkligen igång med en teckning, ofta är jag så trött att det bara blir lite av varje men i dag fick jag till det. Lägger ut den i morgon. Vi hade besök från Bryssel i veckan som gått, då fick jag vara social och inte sitta vid datorn och skriva. Nej, så var det inte vi hade fullt upp, jätte trevligt.
I fredags tog jag mig i kragen och gick till optikern, äntligen fick jag kollat mina ögon och beställt nya glasögon. Om tre veckor får jag dem, turkosa bågar, väldigt snygga.
Under samtalets gång fick jag reda på att han också målade, så vi pratade lite om skapandets magi. Hur färgen och formen kan trollbinda en, man släpper alla vardagliga tankar. Kanske som en löpare när de är ute på sin runda.