Skylten är på plats

Nu har jag fått skylten på plats. Tack Börje för att du hjälpte mig! Den var lite för stor för att jag skulle fixa det själv.
Nöjd är jag, tackar även Vara Reklam och Design som har tillverkat den. Måste ju fira detta, imorgon då jag har öppet 10-13 bjuds det på kaffe och kaka. Välkommen in.

Fläder och keramik på gång

Nu blommar vår röda fläder, den är så vacker med sina rosa blommor mot de mörk röda bladen. Man skymtar vår syrenberså i bakgrunden. Till höger om flädern blommar snart liljorna. Den här tiden på året händer det hela tiden något nytt i trädgården. Men var är regnet, det är så torrt i backen. Både havtornen och vinbären behöver regn NU.
Den här jobbar jag med i ateljén nu. De som har tittat in undrar vad det ska bli, jag vet inte, tycker bara om att göra den. Vad det blir återstår att se. Nu ska jag snart åka och hämta min skylt till ateljén. Det är så spännande! Hur kommer det att se ut? Återkommer med bild senare idag eller ikväll.
 

Själsporträtt

Det här är en av alla porträtt jag har målat på mässor och vid beställningar. Det är en glädje att få vara kanal, att få måla budskapen guider och vägledare vill förmedla. Jag berättar vad färgerna och eventuella figurer har för betydelse,. En konsultation i en tavla, 30x40 cm med text (ord) får de med sig.
Tror inte att jag har skrivit om den här sidan av mitt arbete tidigare. Kommer berätta mer om vad jag arbetar med framöver.