Änglar på tork

Ja, här är dem, det är det senaste jag har gjort. I morgon ska delarna till "Totempålen" skröjbrännas. De är placerade i ugnen, tyvärr rymdes inte Korpen, den får åka med i nästa bränning. 
Nu på onsdag har jag öppet under marknaden 10-14 och under helgen 2-3 september är ateljén öppen 11-16. Festa Via 190 går av stapeln då. Jag firar även 1 års jubileum, de 10 första besökarna båda dagarna får en gåva.
Välkommen!
 

Fjäril på besök

Satt en bra stund och studerade fjärilar och andra insekter som besökte höstastern. Mycket rogivande. Jag blir lycklig när jag ser dem i arbete, det verkar som om de har bråttom med att samla in nektar. Fick en underbart skön eftermiddag, plockade de sista havtornen, lekte med Eagle och njöt av solen.
 

Kursprogrammet färdigt

Nu äntligen är kursprogrammet färdigt. Först var det svårt att få till alla datum sedan var det den tekniska biten i datorn. Ville göra programmet i A5 den här gången till slut lyckades jag.
Först ut blir keramikkurserna, en dagkurs som startar måndag den 11 september kl. 13-16 och samma dag en kvällskurs, den startar kl. 18-21.  Den 23 september, heldag med målning och den 21 oktober Qigong. Fortsätter med meditationer, nu på tisdagar jämna veckor med start den 19 september. Jag har program liggande i ateljén om någon är intresserad. Kan också skicka per mail eller med den vanliga posten om någon vill.