Måndag

Satte igång en keramikugn i skolan nu kommer den vara klar till kursen på onsdag. Då ska de få glasera sina alster. Är fortfarande väldigt trött efter helgen får tvinga mig till att göra något. Vi har underbart vackra buketter hemma, ljuvligt. Det är inte ofta man har så många på en gång och inte så stora. Vi njuter av dem!!! Efter eftermiddags promenaden målade jag en stund och det blev ganska bra, känns skönt. Det är en underbar avkoppling (ibland), man släpper alla tankar som rusar runt i vanliga fall. Nu är jag väldigt sugen på att börja med keramiken, det blir kanske i morgon. Ska i alla fall börja dagen med att åka och köpa en present till min sambo, vill ge honom något på onsdag morgon. Den riktiga kommer om ett par veckor och det är något som han aldrig kan tänka sig. Lite kul när man vet att man kan överraska.

Födelsedag

Nu är det över. Kul men jobbigt att ha Öppet Hus. Min sambo firade sin 60 års dag i går, det kom ca 50 personer, så det var fullt hus här hemma. Det flöt på bra, en vännina erbjöd sig att at hand om disk och servering, jag tackade ja och det var tur det. Hade inte klarat det själv. Denna dag har gått åt att plocka iordning, diska, tvätta och ställa tillbaka möblerna på sin rätta plats. Tack alla ni som kom och uppvaktade Börje. Nu har mina färger kommit fram igen så nu ska jag sätta mig och måla och koppla av en stund. De har varit bortstädade några dagar, ville inte att besökarna skulle få färg på sig, det hade varit tråkigt. Jag har tre tavlor på gång och vill börja med keramiken. Inspirationen växer när man inte har tid eller möjlighet att arbeta. Men nu startar jag.

Vi är kompisar vi...

Ja, det kallar jag den här bilden, är lite fast för ugglor eller uvar är det ju egentligen just nu. Är överfylld av energi och vet inte riktigt vad jag ska göra av den. Klart man kan alltid städa men det är inte var jag vill lägga den. Vill göra något riktigt stort, bara ösa ur mig mina känslor som det är för mycket av nu. Känns som om jag skulle kunna explodera. Sådana snälla bilder som ugglor visar inte mitt rätta jag idag, falsk varudeklaration kallar man det.