En vecka kvar

Nu är det en vecka kvar tills jag börjar mitt nya jobb. Spännande kommer det bli och jag får lära känna nya människor. Ser verkligen fram emot det, det blir härligt. Konstigt det kan gå jätte trögt när man söker jobb och så plötsligt så händer allt på en vecka. Får vetskap om ett arbete, man ringer. bestämmer möte och dagen efter så är allt klart, otroligt när allt stämmer. I dag ska vi fira en 90 åring och direkt efter så ska vi gå på "A tribut to ABBA". Hon som fyller 90 är helt klar, jag imponeras av hennes minne. SKönt att träffa pigga 90 åringar man får en annan bild av åldrandet då. Nu är det dags för lite kaffe, har städat, nu kan jag slappna av.

Omplåstring

Här blir min sköldpadda omplåstrad. Hon har slitit ut trampdynorna, hur det har gått till förstår jag inte. Skönt att Carina snart är utbildad sjuksjöterska, hon kunde lägga om fötterna på henne. Nu är hon mycket bättre, Lady alltså. Har en seg dag i dag, mitt öga har svulnat igen, vet nte vad som har hänt. Ont gör det och jag ser sämre på det ögat. Det är synd om mig. Ska snart ut med Yoda och sen ska jag sätta fart med arbetet. Vad jag ska göra vet jag inte men något blir det.

Ny bild

Den här kallar jag för "Red dress", målade den igår. Den är annorlunda mot vad jag har gjort tidigare. men roligt var det att måla den. Vi i föreningen arbetar nu på att få iordning allt inför Konstvandringen här i Nossebro. Det tar tid att få ihop konstverk till hela promenadvägen men i år verkar vi kunna fylla ut den. Kommer en del nya deltagare och det är spännande. Jag får väl börja göra mina bidrag också. Tiden rinner iväg men det är alltid så mycket annat som kommer ivägen och som måste tas först. Eller är det jag som bara känner så, ibland så är det lätt att fly från sitt eget och koncentrera sig på något annat. Ibland är det nog så det får jag lov att erkänna, jag sätter andra i första rummet. Tufft att se sanningen i vitögat.