Yoda

Visst är han fin? Har haft två underbara dagar, fint väder, bad i poolen och trevligt sällskap. Vad kan man mer begära?
Björkarna fröar nu och det blev fullt i poolen, tre gånger rensade jag med avbrott för ett dopp. Mycket jobb men gud va skönt, just nu så tycker jag att det är värt allt arbete.
En dag kvar sen är semestern slut hoppas jag kan njuta av lugnet i morgon också. Har så himla lätt för att stressa upp mig. Borde ha lärt mig det nu men det är svårt att lära gamla hundar sitta, får väl skylla på åldern.

Romantisk vattenkanna

Det här är vattenkannan jag skrev om igår, visst är den söt.
Idag har jag en sån där jobbig dag med målningen, inget vill fungera. När det blir så här tappar jag humöret fullständigt. Jag går ut och rensar lite ogräs istället. Det är lönlöst att försöka just nu, kanske får jag in ett flyt ikväll.

27/7-11

Idag var det varmt och skönt igen, strosade runt på marknaden, hade ingen brådska, härligt. Hittade en jättesöt vattenkanna, lägger ut en bild på den i morgon. Jag har fastnat i romantiska saker, rosor och sånt, vet inte vad som har tagit åt mig. Har dragits till det de sista två åren, kan det vara åldern? Eller tillåter jag mig nu skaffa det jag egentligen vill ha? Vet inte och jag bryr mig inte, det är fint.
Snart kommer jag på titeln på bilden, den sitter på tungan men vill inte födas fram än.
Alla bilder som jag har målat och lägger ut här är till salu, om någon undrar.