Seg dag

Ja, det har varit segt idag, bara så trött. Men det blev en uppfriskande promenad med Yoda längs Nossan. Efter regnet så forsade det ordentligt i Nossan. Vi lyckades gå ut när solen tittade fram en stund.
Den här bilden är från andra sidan forsen. Efter vår promenad började jag packa det jag ska ha med mig till mässan i Kungälv. Det gäller att inte glömma något som papper, kritor och fixering. Har hänt att fixeringen blev kvar hemma som tur var så hade bokhandeln en flaska, dagen var räddad. 
Mässan öppnar kl 9.00 och håller på till 15.00, välkommen till Kvarnbacken i Kungälv.
 

Energibilder

Gårdagen var fulltecknad, först hade jag öppet Ateljé KickiArt under marknadsdagen sedan var det kulturskolan och avslutade dagen/kvällen på ateljén med en seans med Paula Viik. Hade bestämt mig för att måla energierna under seansen. Vi hade bara stearinljus tända, jag såg dåligt vilka färger det var som jag använde. När seansen var slut såg jag det färdiga resultatet ordentligt.
Här ser ni resultatet, överst bild nr 1 då hon började seansen.
Bild nr 2, gjordes när halva gruppen hade fått sina budskap (de var 12 st). Målade med torrpastell.
 

Första hästen klar

Den kommer att bli grå, vet ännu inte vad det blir för färg på manen och svansen. Har inte hunnit med så mycket eget arbete. Det tar tid att få iordning ateljén och kurser och möten har avlöst varandra. Nu är i alla fall drejskivan på plats. Får se om någon av deltagarna ikväll känner för att testa den. 
I morgon är det ju marknad här i Nossebro och det blir första gången som jag har öppet under den. Kommer att sitta och jobba med lera då. Det är öppet 10-13 på Ateljé KickiArt. Välkommen