Ljusfenomen

 
En bild som gjordes för ett antal år sedan.
Vi hade snickare här idag som skulle byta fönster åt oss. Det var skevt trodde vi, det blåste in i hörnorna. Killarna upptäckte att det var felisolerat. Nu är det fixat och jag slipper sitta i isande blåst i vinter.
 
 

En lyckans dag

 
Åhh, vilken härlig dag! På em tog jag Yoda med mig ut i skogen för att se om det fanns några trattisar kvar. Hittade massor, hade tagit med mig en förliten papperskasse. Den blev överfull, fick lämna många, många trattisar kvar i skogen. Säkert finns det djur som behöver dem, eller småfolket. Vi behöver kanske inte bli så giriga att vi länsar allt. Jag kan inte med ord beskriva den lyckan jag känner för att ha tagit mig tid till att ge mig ut i skogen. Den kraft det ändå ger att andas in den friska doften, mossan lös i solskenet, blåbärsriset hade redan fått pyttesmå anlag till blad. De förbereder sig nu för våren och sommaren då de GODA och nyttiga bären blir mogna. Yoda tyckte jag var tråkig, han ville spåra, han drog och drog i kopplet. Vågade inte ha honom lös, de brukar jaga där vi var och jag är inte så jättevan vid skogen vi var i. Men det var LJUVLIGT!!!

Dagens arbete

 
Här är jag inne i slutfinnischen, putsning. Har arbetat med henne under eftermiddagen, gillar att arbeta med håret, försöker få det så där härligt böljande som vågor.
På fm var jag och skaffade fotopapper för att skriva ut några bilder, få papper gick bra men att skriva ut gick åt fanders. Kunde inte få skrivaren att mata papperet får bakre facket. Ringde för att få hjälp men de kunde inte då jag har en Mac. F....n vad arg jag blev. Nu har det gått över, får lägga bilderna på ett usb-minne och köra ut dem från Börjes dator. Tycker inte att man ska behöva gå omvägar för att kunna skriva ut riktiga bilder.