Miami dag 1

Här betalar jag taxin utanför galleriet. Kändes lite konstigt när vi skulle dit, bad om hjälp på hotellet, de sa att det inte var utmärkt på kartan för att det var ett osäkert område. Taxichaufören var konstig och området ännu konstigare, gick in och lämnade tavlorna, det var helt OK. Men vi skulle därifrån också, skulle gå några kvarter till bussen. Ja, då var det bara att gå inte titta så mycket, skumt område. Som tur var satt det en man vid hållplatsen som vi frågade om buss till beachen. Hade vi gjort som de sa på galleriet hade vi kommit helt fel, men de brukar inte åka buss tror jag. Vi fick se en del av Miami som inte många får göra. En jättebra dag, avslutade med en drink på en restaurang och in kom 17 företagare från, tro det om ni vill, Sverige, konferens, rödbrända. De hade nog haft den på beachen.

Framme i Miami

Resan var lite jobbig man satt trångt och sätena var hårda men vi överlevde. 27° varmt, en omställning till kylan hemma. Det är skönt, i morgon ska vi ner till beachen och gå längs strandkanten. Glömde bikinin hemma så jag får köpa mig en här, måste ju bada:) Vi har ett underbart rum, det är full fart på gatan restauranger överallt och alla spelar disco-musik. Vi promenerade lite men nu ska vi hoppa i säng vi har varit vakna i ett dygn så det snurrar lite i huvudet. I morgon ska jag lämna in tavlorna för hägning på Nina Torres Fine Art Gallery. Sen får vi se vad vi gör kommer ta det lungt i alla fall.

Kanske till Miami

Den här ska jag kanske ta med till Miami, har inte bestämt mig riktigt än. Har försökt få tag i rätt papper, vilken djungel det är. Tullverket, exportrådet och Amerikanska ambassaden, gäller verkligen att få tala med rätt person. På ambasaden har de bara svarat en enda gång när jag har ringt. Mailade idag, det var inte deras bord, så då ringde jag åter igen till Exportrådet och fick tala med en som var kunnig. Nu får jag i morgon ringa direkt till tullen på Landvetter, dom ska kunna hjälpa mig. Ändå så har jag talat med tullen en gång och de hänvisade mig till ambassaden. Jag är trött på att ringa runt och inte få veta hur jag ska bära mig åt. Men i morgon löser det sig:)