Önskar ER GOD JUL GOTT NYTT ÅR

Dagarna går nu så fort som det brukar inför julen med allt som ska fixas. Har ändå suttit och målat en del bland annat bilden till med en julönskan till ER. Sköt om er och ta det lungt, glöm inte vilopauser och njut av julen.
 

Börjat röja

Började röja en del i ateljén hemma. Har så många bilder som bara ligger/står, man glömmer vad man har i sina gömmor. den här stod mellan några pärmar. Titel Jag/Vi, storlek 18x24 cm, olja på pannå, pris 350 kr. 
Ska gå igenom hyllor och lådor, rensa ut det som jag inte ska ha kvar. Har en hel del konsttidningar som jag har läst och vet att jag inte kommer att läsa dem igen, nu åker de. Det är både roligt och lite frustrerande att röja för det tar tid och man hittar alltid något som gör att man fastnar. Sätter sig att läsa eller drömma sig bort en stund. Det väcker minnen som ger en glädje, förundran och nostalgi. 
 

Det var ett tag sedan

Men idag tar jag mig tid och skriver några rader. Har varit rörigt här under några veckor men nu går vi in i en lugnare period även om julen står för dörren.
Var i ateljén idag, fick målat lite. Skönt att låta färgen göra sitt, detta är tempera och jag vet inte om den är klar ännu.
Tog en promenad längs Nossan och medan vi gick där tändes belysningen. Idag så stod de still under tiden jag tog kortet. Ofta så drar i alla fall Eagle, då blir det inga bra bilder. Hoppas verkligen att vi får en vit jul i år det var länge sedan.