Skulptur

Det här är en av skulpturerna som jag brände igår. Allt gick bra och de blev som jag hade tänkt, ingen överraskning som tur är. Har haft lite för mycket att göra de senaste dagarna men det blir lätt så, även om man försöker planera att det inte ska köra ihop sig. Värst är det nog på sommaren för då händer en del saker lite spontant, men det är väl så det ska vara. Alla saker är färdiga till utställningen på Magnolia, det som är kvar är att skriva lapparna som ska sitta vid varje verk. Tror att det kommer att bli ca 25st kanske fller, vet ju inte säkert förrän man har placerat ut dem på sin plats.

Symaskinen

Den här symaskinen köpte vi på loppisen, visst är den vacker? jag ska försöka sy på den, tror att det kommer att fungera, man behöver ju inte så många funktioner som det är på dem idag. Kör en ugn och arbetar med bilderna till boken. Skrivaren fungerar inte till min dator, kan inte skanna men förhoppningsvis så löser det sig. Jag har läst bruksanvisningen flera gånger men det står inget, antaglingen så är det något som missades i instalationen. Jag måste kunna skanna in mina bilder, lägger in dem i photoshop och bearbetar dem där. Har inte lärt mig att teckna direkt in i PS än, borde ta mig tid till det. Träna en timme om dagen skulle inte vara fel.

Hindensrev

Igår eftermiddag var i ute på Hindensrev, det blev en promenad på 1 mil. Periodvis så är det fullt med sten, runda stenar, man halkar när man går. Vi blev varnade för både fästingar och huggorm, ormarna såg vi inte till och jag gick igenom Yoda när vi kom hem, hittade sex st. Promenaden är värd att göra, underbart att komma längst ut på revet, sitta och njuta av naturen och äta sin matsäck. Ett fint minne av sommaren.