Spark

Ja, det kan misstolkas, som tur är finns det en bild som kan visa den riktiga innebörden av ordet. Min dotter har varit på besök och även hennes kille. Igår åkte de hem till honom, blev lite tomt här. Saknar barnen men jag skulle inte vilja att de flyttade hem igen, usch vilken mamma jag är. Nej det tror jag inte, de lever sitt liv och det ska de göra. Skönt att de klarar sig själva de är sina egna individer. En av dagarna tog Ida och jag en tur på sparken, jättekul, det tyckte även Yoda. Han ville också åka, då satt han i knät, det syntes att han njöt av farten. När den saktades ner vände han sig om tittade lite besviket på oss. Mer fart, mer fart, sa han.

Skogsrå

En gammal sommarbild, ett möte i skogen. Idag åkte jag spark, kul att uppleva gamla minnen. Ida, jag och Yoda åkte, även Yoda tyckte det var kul. Han hoppade upp i knät och väntade på att farten skulle öka. Det hade jag inte väntat mig, han såg jätterolig ut när det dröjde, vände sig om, tittade på oss, lite uppfodrande. Men kör nu då! Får se om vi tar en tur i morgon också, lite tråkigt att det finns så få backar men det får gå. Lite av barnasinnet finns kvar, som tur är.

Någon gång

Någon gång skulle jag vilja bo på det här hotellet, får önska mig det av tomten till nästa år. Än så länge har julen varit underbar. Har inte haft några krav på mig, att de och de ska jag fixa. Jag har bara gjort det jag har kännt för. I dag kröp jag ner i badkaret med julklapps-skum, läste en julklapps-bok, låg och njöt, perfekt. Lagade iordning julmaten och vi fortsatte att njuta av lugnet och maten. Helt otroligt, undrar hur många som har kunnat ta det så lugnt som jag och bara koppla av? Imorgon ska jag åka SPARK, köpte en i somras, hade inte trott att det skulle bli möjlighet att använda den redan i år. Lite spännande har inte gjort det på måååååånga år. Ibland längtar jag tillbaka till Miami och värmen men det är väldigt vackert ute nu. Det knarrar under kängorna och det gnistrar som om alla stjärnor var på marken, underbart vackert. Sånt är svårt att fånga på bild, bilden gör inte verkligheten rättvisa. Svårt att få den enorma känslan i en bild, det är storslaget.