Lite om vår dag

Den här bilden tog jag under vår morgonpromenad. Det var ett så underbart väder att vi gick länge och strosade längs Nossan. Den här bilden är beskuren.
Den här skissen är egentligen bara 5x6 cm. Från vårt fönster ser jag en skogsdunge och träden där visade mig ansiktet. Kände att jag ville få en liten minnesskiss får se om det blir något av den längre fram.
På em tog jag och pojkarna (Börje arbetade) en tur till Furet, jag längtade så efter att få njuta av skogen där. Bitvis fick Yoda och Eagle gå lösa (tränade Eagle utan koppel) på ett ställe var det två stora rishögar på var sin sida av vägen vi gick och en vit bal var där också. När vi skulle passera var Eagle lös, jag och Yoda gick framåt, Eagle morrade och tittade på balen, han vågade inte passera den. Morrade och skällde, efter ett tag så backade han lite och kom rusande i full fart mot tryggheten (mig och Yoda) hela tiden morrande mot balen. Jag hade svårt att hålla mig för skratt det såg för roligt ut. Det var en härlig stund i skogen. vi blev lite blöta (duggade) mest om fötterna men det var det värt.